Zvrat v případě vraždy Polky v Řecku: Policie našla tajné zprávy od přítele

Okolnosti smrti krásné Anastazie jsou spletitější, než se původně mohlo zdát. Řečtí kriminalisté v úterý předvolali jejího přítele, aby "získali objasnění některých zpráv na jejím mobilním telefonu". Informoval o tom polský list Fakt.

Polka pracovala na řeckém ostrově Kos v restauraci pětihvězdičkového hotelu. V pondělí 12. června popíjela se skupinkou cizích mužů, později volala partnerovi, že ji jeden z nich přiveze domů. Tam už ale nikdy nedorazila.

[chooze:article;value:509800]

Podezřelým z její vraždy je 32letý Bangladéšan. Ten policii přiznal, že měl s Anastazií pohlavní styk, po něm ji ale podle svých slov vyprovodil a už ji neviděl. V jeho bytě ale našli její DNA a krev.

Nejčernější scénář se potvrdil minulou neděli, tělo mladé ženy leželo v černém pytli u silnice mezi dvěma letovisky. Kriminalisté se ale domnívají, že nezemřela tam ani u Bangladéšana.

K vyřešení tragického případu by mohlo pomoct vysvětlení zpráv od přítele oběti i její mobil jako takový, píše agentura PAP. O víkendu ho objevil zaměstnanec bezpečnostní agentury v opuštěném domě. SIM karta v něm nebyla. Policisté předpokládají, že ho tam vrah nebo kdokoliv jiný "prostě odhodil". 

Podezřelá smrt krásné Polky v Řecku: Našli ji nahou, předtím ji někdo unesl (06/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.