Zvrat v případu osm let ztraceného chlapce. Za zmizení může jeho matka

Je to osm let, co tehdy sedmnáctiletý Rudolph "Rudy" Farias z amerického Texasu zmizel při venčení psů. Jeho rodina, policie i dobrovolníci jej po celou tu dobu hledali. A před několika dny se stal zázrak. Dnes 25letý Rudy se zničehonic objevil na prahu kostela v Houstonu, jen několik kilometrů od místa, kde jej viděli naposledy.

Mladík skončil v péči lékařů se škrábanci a dalšími ranami. Byl vyčerpaný a nemohl pořádně mluvit. Jak rodina, tak vyšetřovatelé netrpělivě čekali, až se mladík zotaví a prozradí, kde dlouhých osm let přežíval. Jenže odpověď zřejmě nebyla taková, jakou čekali.

Houstonské policii totiž Rudy podal velmi znepokojující svědectví. Podle něj ve skutečnosti nikam nezmizel. Celých osm let měl být zavřený v rodinném domě, píše portál CNN.

[chooze:article;value:511887]

Jeho matka o tom celou dobu měla vědět. Podle Rudyho svědectví však i nadále předstírala, že její syn se ztratil. Policisty mátla udáváním falešného jména, když jeden z nich náhodou Rudyho zahlédl. Svého syna dokonce brala na procházky a když pár potkal policisty, dali jim opět falešná jména i data narození.

Za dveřmi rodinného domu se pak měly dít věci, ze kterých tuhne krev v žilách. Rudyho měla jeho matka dlouhé roky týrat a zneužívat. Policistům Rudy údajně řekl, že jej jeho matka pravidelně bila, drogovala a nutila jej za ni pracovat v jejím zaměstnání, uvedl portál Insider.

To však byla jen část hrůz, kterými měl Rudy procházet. Jeho vlastní matka jej totiž měla také sexuálně zneužívat. "Rudy mi řekl, že nejhorší bylo to, že jeho matka nerespektovala jeho soukromí. Nutila ho spát s ní v posteli. Řekl, že ho nutila, aby si s ní 'hrál na tátu' a byl jejím manželem," řekl televizi Fox aktivista Quanell X, který se případem jeho zmizení zabýval od začátku a který byl přítomný u policejního výslechu.

Rudy se ve čtvrtek vrátil domů. Policie však případ stále vyšetřuje a je vysoce pravděpodobné, že se bude zabývat i údajným chováním Rudyho matky. Ta zatím nebyla z ničeho obviněna.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.