Hrozivé týrání psa na Hodonínsku. Muž ho měl zabít a stáhnout z kůže

Dobré vztahy se svými sousedy rozhodně nemá muž z Veselí nad Moravou. Ty teď šokovalo, jak zacházel se svým psem. Na pozemku u domu měl totiž psa držet v otřesných podmínkách. Zubožené zvíře mělo být několik dní zavřené v malém kotci.

To nejhorší jej však teprve čekalo. Muž měl totiž psa na svém pozemku zabít a na dvorku stahovat z kůže. Sousedé, kteří se obrátili na redakci TN.cz a vše popsali, tak měli výhled na bezhlavé tělo psa, které mělo viset za mužovým domem.

[chooze:article;value:472324]

Situací se zabývá i policie. "Přijali jsme oznámení a zabýváme se tím. Máme podezření na týrání zvířat," prozradil mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka. Dodal také, že ve věci už policisté nasbírali důkazy.

Podle místních obyvatel však nejde o ojedinělý případ. Muž, který měl psa popravit, má být v obci dlouhodobým potížistou. "O tom, co dělá, vědělo celé Veselí, ale nikdo nikdy nic neudělal. Všichni se ho bojí," stěžovali si obyvatelé města na sociálních sítích. 

Městský úřad ale odmítl, že by o řádění muže věděl. "O nikom takovém jsem nikdy neslyšel," prohlásil vedoucí odboru životního prostředí Jiří Janoška.

Mladík měl utýrat svého psa. Zvíře zemřelo hladem, tvrdí odborník:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.