Lucie Vondráčková se vrátila k tomu, co jí moc chybělo: Jsem šťastná jako blecha

[chooze:gallery;value:33907]

​Lucii Vondráčkové se podle jejích slov daří moc dobře. "Mám se hezky, mám dva syny, jsou stále větší a větší. Vrátila jsem se za poslední rok zpátky do divadla po 15 letech a jsem šťastná jako blecha, protože mi to chybělo více, než jsem si vůbec uvědomovala. Činohra je teď pro mě číslo jedna," popsala svou kariéru.

V hudbě přitom nezahálí a vydala nové CD. Víc ji ale nyní naplňuje hraní. "Loňský rok byl ve znamení návratu k herectví, a to jak před kamerou, tak na divadle. Najednou jsem se vrátila sama k sobě a k tomu, co mám vystudováno. Koncerty jsou fajn, ale lepší je prožívat různé životy," řekla Vondráčková.

[chooze:article;value:513907]

​Diváci ji nyní mohou sledovat i v roli Soni v oblíbeném seriálu Ulice. "Byla jsem zaměřená na pohádky a záporačky jsem hrála v divadle. Musím říct, že takovou záporačku, jako je Soňa, jsem ale ještě nehrála. Hraje se báječně," zmínila herečka.

V soukromí jí dělají radost hlavně synové. Starší Matyáš se postupně dostává do věku, kdy rodiče začínají zápasit s pubertou. "Ptala jsem se zkušenějších rodičů a vždy mi bylo řečeno, že na to se připravit nedá. Takže já se nepřipravuju. Máme se rádi a jsme hodně takoví propojení všichni tři, takže zatím se ničeho takového nebojím," doplnila.

[chooze:article;value:472223]

​Na instagramu sdílela Lucie Vondráčková zábavnou fotografii zázračných pilulek a ptala se fanoušků, které dvě by si vybrali. Na sociální síti ale neprozradila, jaké ze zázračných léků, které propůjčují třeba schopnost číst myšlenky lidí, nebo mít hromadu peněz, by si vybrala ona. 

​"Já jsem si vybrala osmičku, být neustále šťastný. Měli jsme pak debatu s několika lidmi, kteří říkali, že by to chtělo hodně peněz. Ale když jsi šťastný, tak to ani nepotřebuješ, protože jsi šťastný právě teď a tady, protože nepotřebuješ mít víc," míní. 

Jako druhou by si vybrala jíst a nepřibrat. "Hodně žen mi psalo, že je dobré, že můžete hodně jíst a nepřiberete. Také bych si ráda dala nějaký pamlsek a odepírám si ho, protože ten den nejdu cvičit, takže já myslím, že my ženský tohle řešíme všechny," uzavřela Vondráčková.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.