Sebastian ze Survivora truchlí. Milovaný tatínek podlehl rakovině

[chooze:gallery;value:35294]

​O bolestnou zprávu se Sebastian podělil na svém instagramu, kde popsal poslední týdny i poslední okamžiky, které se svým otcem strávil: "Poslední měsíc jsem trávil každý den na onkologii, kde jsem doprovázel otce v jeho posledních chvílích."

"Času bylo málo, i když nakonec o trochu víc, než se předpokládalo, ale i tak jsme si stihli říct možná víc než za celý život. Nechal mi tu dopis, který když jsem dočetl, zjistil jsem, kolik věcí je těžké říct do očí, kolik křivd v sobě nosíme a co jsem pro něj skutečně znamenal," pokračoval Sebastian.  

[chooze:article;value:559434]

"Některé věci se už prostě vrátit nedají, spousty chyb nedokážeme už nikdy napravit, byla by ale obrovská škoda se nepokusit alespoň o ty, u kterých tu šanci máme. Táto, vím že jsme ten koncert spolu nestihli, ale slibuju, že každý další koncert na mě budeš mít ten nejlepší výhled. Odpočívej v pokoji," vzkázal Sebastian na závěr svému tátovi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený SEBASTIAN (@sebastian_officialni)

Sebastian se o nemoci svého otce dozvěděl jen krátce před odjezdem do Dominikánské republiky, kde se konal poslední ročník Survivoru. Po necelém měsíci se rozhodl ze soutěže odstoupit, jelikož přišla zpráva, že se stav jeho otce zhoršil, a že má pravděpodobně poslední příležitost se s ním rozloučit.

Sebastian v pořadu TALK! Rozpovídal o svém konci v Survivoru i o osobním životě:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.