Auto ESA Brno se stěhuje: Nová pobočka nabízí lepší dostupnost a více prostoru

„Od 16. září zákazníci najdou naše služby na nové, modernější pobočce v Brně Líšni, vedle bývalého areálu Zetor. Tento krok přináší významné zlepšení v dostupnosti, kvalitě služeb a celkovém komfortu nákupu i prodeje automobilů“ říká Filip Kučera, ředitel marketingu Auto ESA. 

Nová adresa: Brno Líšeň, vedle areálu Zetor 

Přestěhování pobočky Auto ESA Brno do Líšně bylo realizováno s cílem nabídnout zákazníkům pohodlnější a přístupnější prostředí pro výběr a nákup ojetých vozidel. Nová lokalita, situovaná v blízkosti bývalého areálu Zetor, je strategicky výhodná díky lepšímu napojení na hlavní silniční tahy, což ocení nejen místní obyvatelé, ale i zákazníci z širšího okolí. Díky blízkosti dálnice D1 a větším možnostem parkování se pro klienty výrazně zlepší pohodlí a rychlost při návštěvě pobočky. 

Více prostoru a komfort pro zákazníky 

Jednou z hlavních výhod nové pobočky je rozšířená plocha pro nabídku vozidel a více prostoru pro zákazníky. Nový areál je větší než ten původní, což umožňuje mít na jednom místě ještě širší výběr vozů různých značek a kategorií. Zákazníci tak budou mít příležitost prohlédnout si a porovnat vozy přímo na místě v klidnějším a přehlednějším prostředí. Větší kapacita parkovacích míst rovněž zajistí komfortní parkování bez nutnosti dlouhého hledání volného či placeného parkovacího místa. 

Dobrá dostupnost veřejnou dopravou

Kromě automobilového spojení je nová pobočka velmi dobře dostupná i pro ty, kteří preferují veřejnou dopravu. V těsné blízkosti se nachází několik zastávek městské hromadné dopravy, což umožní snadný přístup i bez nutnosti vlastního vozidla. 

Široká nabídka a kvalitní služby na nové adrese 

Auto ESA si zakládá na poskytování široké nabídky kvalitních ojetých vozů s ověřenou historií a transparentními podmínkami prodeje. Nová pobočka v Brně Líšni bude nadále poskytovat všechny obvyklé služby, včetně výkupu vozidel, financování nákupů a pojištění vozidel. „Kromě toho pro zákazníky připravujeme rozšíření služeb v oblasti následné péče o zakoupené vozidlo, včetně výhodných servisních balíčků“ prozradil další plány Kučera z Auto ESA.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.