Zoufalá Hanychová prosí o pomoc: Přišla jsem o peníze, záhadně mi mizí z účtu

[chooze:gallery;value:31165]

​Život Agáty Hanychové je plný nástrah. Influencerka proto požádala o pomoc. "Zcela výjimečně, nemám tady nějakého IT specialistu? Protože já jsem teď zjistila, že mi odchází z mého účtu na různé aplikace na telefonu peníze a je to opravdu nemalá částka," svěřila se Hanychová v příběhu na instagramu.

Podle ní jde o velké sumy, které nejde zanedbat. "Odchází mi to rok. Nejsou to částky, které využívám, nebo jako není to tolik peněz, kolik využívám. Dá se to nějak reklamovat? Nebo je někdo, něco, kam mohu zavolat a kde to mohu vyřešit?" požádala influencerka o pomoc.

[chooze:article;value:577316]

Kam mizí její peníze, je pro ni záhadou. Její děti prý kartu v mobilech nemají, a proto si nemyslí, že by byly na vině ony. "Na mém telefonu jsou jen čtyři aplikace, které si platím, ale tady mi odchází měsíčně hrozně peněz. Moje děti to nejsou, protože ty tam kartu nemají," doplnila.

Situace je podle Hanychové velmi vážná. Naznačila, že zmizelé částky by ji mohly zruinovat. "Já jsem úplně vyřízená. Nevíte někdo, jak na tohle? A neporadíte mi někdo? Nebo se zastřelím," zazoufala si. V poslední době je toho na ni očividně moc. Exkluzivně pro TN.cz totiž přiznala, že po všech trablích s Jaromírem Soukupem na něj podala žalobu. 

Hanychové došla trpělivost. Na Soukupa podala žalobu. Poslechněte si rozhovor (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.