Holubová se ozvala z nemocnice: Špatně se mi dýchá. Léčba je nejistá

[chooze:gallery;value:35385]

​Zatímco je Holubová upoutaná na lůžko, má hodně času přemýšlet. Zamyslela se i nad tím, proč je pro člověka tak důležitý kalendář. "Prostě se dostanete do situace plné otazníků, ocitnete se v určité nejistotě, jako jsem třeba teď. Volný víkend za sebou, různé dohady, jak bude pokračovat léčba, navodí určitou nejistotu," svěřila se na instagramu Holubová, že si není úplně jistá, co bude dál. 

Uznala, že potřebuje hlavně čas na zotavení po zákroku. "Chápete, že to chce čas, tedy i trpělivost, že někdy nemusíte okamžitě akutně na sál, ale musíte být pod kontrolou, což tady Na Homolce probíhá naprosto úžasně, velmi zodpovědně, díky erudovanosti a ochotě lékařek, lékařů, sestřiček či bratrů. Ale stejně se vám to mele v hlavě," doplnila herečka.

[chooze:article;value:577886]

Stále jí totiž není dobře, bojuje hlavně s obtížemi s dýcháním. "Sestřička Jaruška, která si nepřeje být focená, mi zavedla do nosu takové dejchátka, co známe z amerických seriálů, abychom si všichni mohli povídat. Blbě se mi dýchá, astma s klimatizací zlobí, kyslíková zařízení jsou úžasná," prozradila hvězda snímku Účastníci zájezdu.

Přiznala, že i když je to těžké, snaží se myslet pozitivně. "Všechno je tedy v obrovský pohodě, ale ručička úhlu pohledu unaveně klesala do pesimistické polohy," svěřila se. Je však připravená nadcházejícím dnům čelit s odvahou a nic nevzdávat.

[chooze:article;value:576737]

"Takže, buď pozdraveno pondělí 14. října. Ať už přineseš cokoliv, budu se snažit, aby můj pohled na události a situaci byl přes poloplnou sklenici s optimisticky naladěnou v mysli, vírou v naději v duši a láskou k životu v srdci," uzavřela hvězda Jedné rodiny. Podělila se i o dobrou zprávu, že ji do nemocnice přišel rozveselit její seriálový manžel Petr Čtvrtníček. 

Seriál Jedna rodina se rozrůstá. Holubová prozradila zákulisní informace (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.