Skotská babička (35) si našla 19letého přítele. Je stejně starý jako její dcera

[chooze:gallery;value:37742]

Pětatřicetiletá Rachel McIntyrová ze skotského Edinburghu je ve svém relativně mladém věku už babičkou. Její nejstarší dcera Beth má 19 let, její vnučka Alaia pak pouhý jeden rok. Teď si ale Rachel pořídila přítele, který by taktéž mohl být jejím dítětem. Píše o tom britský Mail Online.

Je jím 19letý Seskan, pohledný číšník, se kterým se v červnu seznámila v Turecku, kde ji ihned oslovil svým vzhledem. Brzo se mezi nimi rozjelo flirtování a přeskočila jiskra. To, že je Seskan stejně starý jako její dcera, ji na chvíli zarazilo. Brzo se do něj ale zbláznila a teď na něj nemůže přestat myslet.

"V září jsem vzala11letou dceru Eriku, omluvila ji ze školy a zajeli jsme na týden za ním. Je to kontroverzní, ale udělalo mě to tak šťastnou, jak jsem si to snad ani neuměla představit. Vím, že přijde kritika za to, že jsem odvedla Eriku ze školy, abych ji vzala na návštěvu za svým mladým milencem, ale je mi to jedno," sdělila deníku Mirror.

[chooze:article;value:577596]

Potkat se mají znovu v prosinci. Tentokrát v Thajsku. "Většina lidí si asi pomyslí, že jsem blázen, ale já věřím, že naše láska ve zkoušce času vydrží," tvrdí. Není to ale poprvé, co se do podobného milostného dobrodružství pustila.

"V minulosti jsem se už spálila. V září roku 2023 jsem se zamilovala do jiného tureckého číšníka, kterému ale jasně šlo jen o vízum. Takový ale Seskan není," tvrdí. "Obě mé dcery ho zbožňují, i když Beth byla zpočátku skeptická, protože je podobně starý," dodává.

Další dítě už prý Rachel neplánuje. Stačí jí, že je babičkou takřka na plný úvazek. Podobně jako kdysi ji i dceru Beth totiž kvůli dítěti přítel opustil. Sama si ale nestěžuje. "Na tom být babičkou je krásné to, že dítě můžu vrátit matce, když potřebuju," pochvaluje si.

Seniorka se ztratila při houbaření. Policie radí, co v takové chvíli dělat (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.