Agáta Hanychová o výchově. Facku jsem dítěti už dala, přiznala

Přestože má Agáta Hanychová s dětmi poměrně přátelský vztah, nebrání se ani tvrdému způsobu výchovy. Na sociálních sítích prozradila, že syna a dceru v minulosti potrestala i fyzicky. "Dala jsem dítěti už facku. Nejsem na to pyšná, ale dala," přiznala Hanychová v živém vysílání na instagramu.

Modelka na 11letého Kryšpína mnohdy musí zvýšit hlas, zvláště prý když spěchají. "Kryšpíne, oblíkat," zakřičela Hanychová ve videu na syna, když spolu měli vyzvednout mladší dceru Miu. Přestože Kryšpínem cloumá zřejmě puberta, je na něj jeho maminka náležitě pyšná, ze školy totiž nosí hezké známky.

[chooze:article;value:488263]

"Kryšpa měl na vysvědčení dvě dvojky. Je chytrý. Na to, že se neučí a na tu školu úplně se**, má dobré známky," svěřila se modelka. "Kryšpín mluví skvěle anglicky, ale já mluvím tragicky," řekla influencerka. Podle svých slov se i ona snaží jít synovi příkladem a chodí na hodiny angličtiny.

Těhotné modelce se již brzy narodí třetí potomek, ne každý z rodiny z toho má ale radost. "Netěším se na sourozence, stačí mi jeden. Já se odstěhuju k tátovi nebo k Jaromírovi. Nebo k babičce," přiznal Kryšpín mamince, že ze druhé sestřičky není úplně nadšený. Ukázal však, že jejího partnera Jaromíra Soukupa už do rodiny dávno přijal. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

I když jedná Hanychová se svými potomky velmi otevřeně, před synem se raději u některých témat drží zpátky. Když se jí sledující v živém vysílání zeptali, jestli má s Jaromírem Soukupem sex i v pokročilém stadiu těhotenství, připustila, že ano. Když však přišel do místnosti Kryšpín, rychle smetla téma ze stolu a řekla, že před ním o takových věcech mluvit nemůže.

Agáta Hanychová ukázala zakulacené bříško i vánoční výzdobu. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.