Agáta Hanychová porodila. Se Soukupem vybrali holčičce tradiční české jméno

[chooze:gallery;value:31165]

​Do rodiny modelky Agáty Hanychové a podnikatele Jaromíra Soukupa dorazil nový přírůstek. Agáta se v úterý večer pochlubila narozením dcerky. Svým fanouškům poslala vzkaz přímo z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Na fotce, kterou umístila na svůj instagram, prozradila i jméno dívenky. Dcerka hvězdného páru dostala jméno Rozárie Soukupová. S ukázáním svého uzlíčku štěstí veřejnosti ale zatím nepospíchají. Nejstarší dítě Hanychové, jedenáctiletý Kryšpín, se tak na svou novou sestřičku musel přijel podívat rovnou do porodnice. 

[chooze:article;value:492987]

Agáta však nešetřila chválou na svého lékaře. "A je to! Opět nejlepší MUDr. Vlk," napsala do příspěvku, ve kterém děkovala za gratulace. "Moje holky. Jsou úžasné a božské," připojil se Jaromír. 

Radostí překypuje i maminka Agáty herečka Veronika Žilková, která je na svou dceru náležitě hrdá. "Moje statečná dcera ještě včera utíkala před koledníky, pak připravila Velikonoce celé rodině a dnes si odskočila do porodnice. Agátko, jsi největší frajerka a Rozárko, tebe s láskou vítáme," napsala na instagramu

Vztah Agáty a Jaromíra patří k nejsledovanějším v českém šoubyznysu. Nečekaný pár se dal dohromady na konci loňského jara. Ještě více šokující byla zpráva ze září minulého roku, kdy Agáta oznámila své těhotenství. Rozárka je jejím třetím dítětem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.