Agáta Hanychová to nakonec vydržela jen pár týdnů: Potřebovala už změnu

[chooze:gallery;value:33447]

​​Hanychová si před pár týdny nechala odstranit prodloužené vlasy a začala nosit kratší účes. Influencerka to však dlouho nevydržela a opět se rozhodla vizáž změnit. "Já vám všem děkuji za zprávy, že mi ty krátké vlasy sluší. Ano, sluší mi to, když mi to Marta natočí, ale chci vám říct, kdo je právě u mě doma," svěřila se Hanychová v příběhu na instagramu.

Přivolala si k sobě kamarádku Kačku, která jí pravidelně prodlužuje vlasy. "Takže čau, vy krátký příšery. Je to hezký, stačilo to a já jsem hrozně ráda, že Kačka přijela a že budu zase hezká," rozloučila se s účesem influencerka.

[chooze:article;value:539902]

Přiznala, že s krátkými vlasy měla akorát potíže a pořád se o ně musela starat. "Kdybyste věděli, jaké je s těma krátkými vlasy sr**í. Je to strašný, holky prodlužte si je," poradila sledujícím čerstvě provdaná modelka.

Zda se o své proměně poradila se svým manželem, je otázkou. Na krásu má však bývalá modelka svůj vyhraněný názor. "Jako přirozená krása, fajn, ale kdo je přirozený v dnešní době? Já ne," přiznala Hanychová.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.