Agresivní incident v nemocnici. Pacient v Pelhřimově zdemoloval pánské záchody

[chooze:gallery;value:33127]

V noci z pátku 1. září na sobotu 2. září jeden z pacientů zdemoloval pánské toalety v chirurgické ambulanci Nemocnice Pelhřimov. Ta o agresivním řádění pacienta informovala na svém webu.

"Jde o nepříjemnou situaci, která nám připomíná, jak důležité je mít v nemocnici vytvořené mechanismy pro řešení podobných incidentů a zajišťovat bezpečnost všech pacientů a personálu. Jsme v úzkém kontaktu s policií a plně spolupracujeme na vyšetřování této události," řekl ředitel Nemocnice Pelhřimov Jan Mlčák. 

[chooze:article;value:405807]

"Jsme tu pro Vás, naše pacienty. O to víc nás mrzí, když v našem zařízení dojde k agresivnímu incidentu," napsala nemocnice na svůj facebookový profil. "Nechat k úhradě a on ho vztek přejde. To, že byl převezen do blázince, ho neopravňuje vše ničit," rozčiluje se paní Jarka v komentářích pod příspěvkem. "Díkybohu, že se v takovém amoku nesetkal s člověkem," doplnila Lenka.

​Podle vyjádření nemocnice skončil vandal v jihlavské nemocnici. Ačkoliv se jednalo o výjimečnou situaci, tak lékaři a zdravotní sestry se s podobnými emocionálně náročnými situacemi setkávají denně.

Policie zasahovala v benešovské nemocnici proti muži se zbraní (11/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.