Annet X ze seriálu Vědma o svém vztahu: S Pepou Trojanem nám to kliklo, přiznala

Přestože v seriálu Vědma se jako herečka ocitla vůbec poprvé, zpěvačka Annet X v něm exceluje. Svůj výkon však ještě neviděla. "Všichni jsou hrozně nadšení a moc hrdí. Je to pro ně nový, neobjevený svět a dostávám krásné odezvy. Furt se to ale snažím vstřebat, byla to hrozně velká zkušenost a zodpovědnost hrát vedle tak velkých jmen," svěřila se Annet X.

Rady tak mohla dostávat například od Dagmar Havlové nebo Jaroslava Duška. "V zásadě všichni mi nějak poradili. Bylo tam tolik situací, kdy jsem si něčím nebyla jistá. Říkali mi hlavně, abych si to užila. Hodně mi pomohl třeba Denis Šafařík nebo Pepa Trojan," prozradila zpěvačka.

[chooze:article;value:510965]

S tím si prý na place sedla úplně nejvíc. "Když jsme se s Pepou Trojanem potkali na kamerových zkouškách, tak mi to hrozně kliklo a fakt jsme si rozuměli. To pokračovalo i na place. Jsme si věkově blízcí a řešili jsme i dost podobné věci, takže to kamarádství trvá až doteď," přiznala představitelka Kláry, mezi kterou to v seriálu se synem legendárního herce dost jiskří.

V realitě jsou prý jen přátelé, krásná umělkyně tvoří pár s DJ NobodyListenem a do toho je zamilovaná až po uši, dokonce už se seznámila s jeho rodiči. "Známe se už tak 10 let, byli jsme ve stejném rybníčku a plavali jsme v podobných vodách. Možná jsme se prvně spikli online a pak v Praze. Trávili jsme spolu hodně času a pak jsme přišli na to, že spolu trávíme fakt hodně času. Společný spolu máme mimo jiné i humor," zasmála se Annet.

[chooze:article;value:510148]

Dokonce chystá i novou desku, na které se láska k hudebníkovi odrazila. "Rozhodně bych chtěla v herectví pokračovat, ale mou prioritou zůstává hudba. Pravděpodobně však existují i nějaké role, které bych si zahrála, ale muselo by to být něco speciálního," vzkázala zpěvačka.

Premiéra seriálu Vědma překvapila, Annet X a NobodyListen se poprvé ukázali na veřejnosti jako pár (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.