Apple vydal důležité varování. Okamžitě zkontrolujte svůj iPhone

Majitelé telefonů s jablečným logem by se měli mít na pozoru. Společnost Apple všem doporučuje co nejrychleji aktualizovat systém iOS na nejnovější verzi s názvem iOS 16.5.1 (c). Jedná se o důležitou opravu bezpečnostních chyb. Měla by zaručit, že váš telefon nenapadnou hackeři.

Aktualizace prý zajistí, že iPhone zastaví jakékoliv možné útoky. Podle webu Mirror vám nová aktualizace systému nezabere ani moc času, ani místa v telefonu. Jedná se pouze o necelé tři megabajty dat, takže nemusíte být ani připojeni na Wi-Fi. Budou vám k tomu bohatě stačit vaše mobilní data.

[chooze:article;value:511830]

​Rychlé bezpečnostní reakce jsou novým typem aktualizací softwaru pro iPhone, iPad a Mac. "Přinášejí důležitá vylepšení zabezpečení mezi aktualizacemi jednotlivých verzí softwaru, například vylepšení webového prohlížeče Safari, technologie WebKit nebo jiných důležitých systémových knihoven," vysvětlila firma na svých stránkách.

Nejnovější opravu bezpečnostních chyb vydal Apple začátkem tohoto týdne, ale potom ji zase stáhl. Někteří uživatelé těchto telefonů si totiž všimli, že při surfování po internetu v prohlížeči Safari dochází často k padání stránek. Vývojáři se tak hned dali do opravování chyb a po na instalování verze iOS 16.5.1 (c) by se už nic takového stávat nemělo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.