Aplikace: Paper by FiftyThree, Pencil k tomu

Paper FiftyThree
FiftyThree
Jak jsem si tak tvořila seznam pro DEJ MI DÁREK, napadlo mě, že bych si mohla nějaké to přání splnit. A splnila jsem si hned dvě. Vlastně tři. To třetí ale v seznamu nenajdete, to si plním právě teď. Už delší dobu totiž přemýšlím, že si tu na blogu zavedu novou rubriku, ve které vám budu představovat aplikace pro iPad a/nebo iPhone, které mi připadají zajímavé a souvisí s tím, o čem tenhle blog je - bydlení, design, kreativita, krásno. Já vím, já vím, bude to trochu diskriminační a majitelé jiných pohyblivých zařízení přijdou zkrátka, ale bude to jen občas. 

První, kterou vám představím, se objevila právě na mém dejmidárkovském seznamu. Jmenuje se Paper by FiftyThree a je s ní zábava náramná. Tedy pokud kreslení a čmárání za zábavu považujete. A to zas já jo.

Paper by FiftyThree
- pro iOS verze 7.0 a vyšší, (pouze pro iPad)
- kreslení, psaní, kreativita
- zdarma s jedním kreslícím nástrojem a 28 barvami (další 3 nástroje a možnost namixovat jakoukoli barvu lze dokoupit v aplikaci)
- funguje s prsty, jakýmkoli stylusem pro dotykové displeje nebo stylusem Pencil by FiftyThree (který je pro aplikaci navržený)

Co se mi líbí:
- krásné zpracování a příjemné používání
- možnost uživatelů tvořit společně v Mix(u)
- webová galerie madewithpaper.fiftythree.com, kde kdokoli může brouzdat, inspirovat se a nevěřícně kroutit hlavou, jak jsou jiní šikovní




A tak jsem začala. Prstem a obyčejným stylusem. Vy, kteří kreslit opravdu umíte, buďte shovívaví, prosím. (Vždyť mi nejednou hrozila dvojka z výtvarné výchovy:)

drawings | designinwhite

Ale jsem optimista. Věřím, že cvičení dělá mistra. A správný nástroj taky! A proto jsem si začerstva splnila druhé přání se seznamu - chytrou tužku Pencil, taky od FiftyThree. Protože ta si s Paper aplikací nejlíp rozumí a otevírá nové možnosti. Už se těším, až ji pořádně vyzkouším.

Pencil FiftyThree




Třeba z toho jednou něco bude. Třeba ze mě jednou něco bude :D

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://www.designinwhite.eu/) zde.