Auto v Jihlavě se zřítilo z mostu. Pro vážně zraněného řidiče letěl vrtulník

K vážné dopravní nehodě, během které se vozidlo zřítilo z mostu, došlo v sobotu 30. března před pátou hodinou odpoledne v Jihlavě. Řidičem vozidla, které v zatáčce mělo dostat smyk, byl podle policie sedmatřicetiletý muž.

"Sedmatřicetiletý řidič automobilu Renault Megane jel po silnici první třídy číslo 38, po vyjetí z přivaděče výjezdem na průmyslovou zónu dostal při projetí zatáčky na mostě s vozidlem smyk," uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Vozidlo podle ní následně přejelo do protisměru a poté se zřítilo z mostu. "Automobil přejel do protisměru, následně narazil do betonového soklu a kovového zábradlí, které vyvrátil. Dále se vozidlo zřítilo z mostu a spadlo na cyklostezku," řekla Kroutilová.

[chooze:article;value:548888]

"Při dopravní nehodě došlo k vážnému zranění řidiče, který byl zdravotnickou záchrannou službou letecky transportován do brněnské nemocnice," sdělila mluvčí. "Vzhledem k zdravotnímu stavu řidiče u něho nebyla provedena dechová zkouška a byl zajištěn odběr krve," dodala.

Místo nehody poté ohledali a zdokumentovali policisté. "Došlo ještě k poškození kovového zábradlí na obou stranách cyklostezky. Při nehodě vznikla škoda přibližně za 260 tisíc korun. Příčinu dopravní nehody a veškeré její okolnosti policisté šetří," uzavřela Kroutilová.

Tragický den na Benešovsku. Motorkář zemřel, opilý řidič způsobil pět zranění:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.