Barmanku vytočil požadavek zákazníků: Myslí si, že tak dostanou alkohol navíc!

O tom, že práce s lidmi nemusí být vždy jednoduchá, se přesvědčila i mladá barmanka Jemima Juneová. Té došla trpělivost se zákazníky, kteří požadují svůj nápoj bez ledu. Podle ní nemá taková prosba žádný smysl.

Barmanka se rozhodla umístit na sociální síť TikTok video, ve kterém obsluhuje zákazníka s tímto přáním. Možná ale nečekala, že se pod příspěvkem strhne debata, ve které se střetne hned několik protichůdných názorů. Ne všichni mají pro její naštvání pochopení. Video sdílel deník Mirror.

[chooze:article;value:475199]

​Zákazníci podle barmanky chtějí drinky bez ledu jen proto, že si myslí, že do nápoje tak dostanou více alkoholu. To ale podle ní rozhodně nehrozí. Pokud zákazník nechce do drinku led, obsah sklenice bude zkrátka o to prázdnější.

@jemimajune_

♬ original sound - Jemima June

"To, že řekneš 'žádný led', neznamená, že dostaneš více alkoholu," reaguje barmanka na zákazníka s takovým přáním. "Dvojitá dávka znamená, že dostaneš více alkoholu," vysvětluje mu a ptá se, zda do svého drinku bude chtít dvojitého panáka tequilly.

Pod videem mladé barmanky se strhla rozsáhlá debata. "Co když ho bolí v krku, a proto nechce led?" argumentoval jeden z uživatelů TikToku. Jiní názor rozčílené barmanky vyvrací a tvrdí, že důvod, proč tolik lidí žádá o drink bez ledu, je jiný. Podle nich tak jednají proto, že nechtějí, aby rozpuštěný led nápoj zředil.

Podívejte se, jak drinky míchá profesionál (2018):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.