Beyoncé triumfovala na cenách Grammy. Stala se nejúspěšnější umělkyní v historii

Královna nejen galavečera, ale i celých hudebních cen Grammy. Beyoncé dokázala proměnit čtyři z devíti nominací. "Chtěla bych poděkovat svým rodičům za to, že mě milují a podporují. Chci poděkovat úžasnému manželovi a svým třem krásným dětem, které se na nás doma dívají," vzkázala zpěvačka.

Říká se, že pozdní příchod dělá dojem. A možná toho nechtěně využila i Beyoncé. Kvůli dopravní zácpě v Los Angeles nestihla zahájení i předávání prvních cen. Když přijela, tak jí moderátor večera jednu z cen donesl přímo ke stolečku.

[chooze:article;value:360114]

"Překvapuje mě, že tě zastavil provoz. Myslel jsem, že dokážeš cestovat prostorem a časem," zavtipkoval komik Trevor Noah, který událost moderoval.

Nejvýznamnější hudební večer roku si nenechala ujít také řada umělců z Velké Británie. A ani ti neodjeli s prázdnou. Třeba cenu za nejlepší popové album si odnesl Harry Styles. "Práce na tomto album byla od začátku do konce největším zážitkem mého života," uvedl zpěvák.

Cenu za nejlepší popový duet získali Sam Smith a Kim Petras se skladbou Unholy. Za nejlepší pěvecký výkon pak zpěvačka Adele s písní Easy on Me, kterou věnovala svému synovi.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.