Bude rvačka, hráči jsou hodně agresivní. Vítězové Survivoru hodnotí novou řadu

Oba vítězové Survivoru hltají novou řadu reality show. "Když začala letošní série, měl jsem z toho snad i depresi. Protože bych tam chtěl být s nimi," řekl Tomáš Weimann. "Je těžké se od Survivoru odpoutat, když se po roce vrátí jako bumerang. Ten kolotoč začne nanovo a tobě se vrátí všechny vzpomínky. Stačí jen záběr na nějakou věc a ty si hned uvědomíš vlastní zkušenost," doplnil ho Vláďa Čapek.

Taktika je důležitou součástí hry, něčí taktika může být podle nich i zvláštní chování. "Člověk přemýšlí celou noc nad taktikou, má schízy," zavzpomínal Tomáš, jak trávil noci Survivoru. Podle něj například Ornella Koktová, o které se hodně mluví, může mít taktiku, že si hraje na chudinku. "U nás to takhle vycházelo Karolíně," doplnil.

[chooze:article;value:543778]

​Jedním z nejdiskutovanějších soutěžících je komik Mikýř, hned na první kmenové radě totiž udělal nečekaný tah. "Myslel jsem si, že Mikýř tam nebude dlouho. Nelíbí se mi jeho styl hry, ale ukazuje, že bude poměrně silný hráč. Jeho taktika může být, že se tváří, že ho to moc nezajímá. Ale přijde mi, že ví, co dělá," podotkl Tomáš.

Kdežto největší intrikář podle Vládi může být Veronika z kmenu Lovců. Ta se o první velký tah pokusila také hned v prvním týdnu. "Už přemýšlela, jak zahrát, že má půlku imunity v tom kmeni. Ta holka ví, že se takhle hrát má. To, že jí to ostatní nezbaštili, je věc druhá. Rozhodně hrají dřív než ty předchozí ročníky," zmínil vítěz první série.

[chooze:article;value:541969]

​Na tipování vítězů a nejslabších hráčů je podle nich příliš brzo, přesto má Tomáš tajný tip, co zvláštního by se v tomto ročníku mohlo stát. "Myslím, že tam někdo někomu minimálně vlepí facku. Ti lidi, co tam jsou letos, jsou hodně výbušní. Už první díl byl brutálně vyostřený, nadávali si tam sprostě. Když se tohle děje teď, co se bude dít 50. den?" míní.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.