Budoucnost Ruska visí na vlásku. Putin připustil, že přestane existovat

"Musíme si zapamatovat a nesmíme nikdy zapomenout a také to musíme učit naše děti: Rusko bude buď soběstačné a suverénní, nebo přestane vůbec existovat. Je to velmi důležitá myšlenka, kterou musíme mít na paměti a i v našich srdcích," prohlásil Putin ve svém nedělním projevu podle agentury TASS.

Opřel se také do Západu. "Spuštěním skutečné agrese – nabalovalo se to rok za rokem jako sněhová koule – chce Západ zruinovat ruskou ekonomiku a sociální sféru. A navíc chtějí zničit i náš politický systém. Mysleli si a stále si myslí, že budou schopní v Rusku zasít chaos," řekl také Putin.

[chooze:article;value:533478]

​Za agresi považuje takzvané barevné revoluce. Podobná revoluce, jaká se uskutečnila například v Jugoslávii, Ukrajině (oranžová), Gruzii (růžová) či v Kyrgyzstánu (tulipánová), podle Putina ale nemá v Rusku šanci.

V zemi se na březen 2024 chystají prezidentské volby. Na nedělním sjezdu strany Jednotné Rusko sdělil její předseda Dmitrij Medveděv, že účastníci sjezdu jednomyslně podpořili Vladimira Putina jako prezidentského kandidáta.

Vladimir Putin minulý týden řekl, že válka na Ukrajině potrvá do doby, než Rusko dosáhne svých cílů. Podívejte se na reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.