Byla to láska na první pohled, míní Majka s Chrisem. Už ví, co udělají s výhrou

[chooze:gallery;value:33689]

​Třetí série Love Islandu skončila a díky hlasům diváků zvítězila Majka Glatzová s Chrisem Jiroutem. Pár si mezi sebe rozdělí pohádkové dva miliony. O tom, co s penězi udělají, už mají představu.

"Já jsem se rozhodla je rozdělit, takže to asi budeme mít na polovinu. A určitě se nějak shodneme asi na tom, co chceme dělat a na co to mít. Nechceme to nějak utratit," řekla v rozhovoru ve Snídani Majka. "Budeme to šetřit," přidal se Chris.

[chooze:article;value:527581]

Cesta soutěží páru přitom nebyla jednoduchá. Oba však hovoří o lásce na první pohled. "Já jsem hned řekl, že je nejhezčí holka tam. Ale když jste to viděli, já jsem jí ani nerozuměl. Nikdy jsem nemluvil slovensky. Tak to bylo těžké," popsal Chris.

"Když jsem ho viděla, tak se mi fyzicky líbil nejvíce. Ale tím, že jsme tam měli nějakou tu jazykovou bariéru, tak jsem tomu nechala otevřené dveře. Ale už od prvních dní jsem věděla, že je moje volba. A čím více postupoval čas, tak jsem si byla jistější a jistější," vysvětlila Majka.

Jejich vztah navíc ustál i těžkou zkoušku. Chris se totiž z Casa Amor vrátil s bombshell Darinou a Majka kvůli němu vypadla. Díky divákům se ale na ostrov lásky znovu vrátila a skončila zase s Chrisem, kterého vše velmi mrzelo.

"Jako každý pár i my jsme měli jak ty lepší, tak ty horší chvíle. Popravdě, když jsem byla doma, tak by mě nenapadlo, že se tam vrátím. A ještě že bych vyhrála. Takže určitě to bylo náročné, ale já jsem plánovala i po tom vypadnutí se sejít s Chrisem. Nevím sice, jak by to dopadlo, ale toto je určitě lepší konec. Teda zatím," usmívala se Majka.

[chooze:article;value:527590]

Podle ní je právě tato zkušenost dala více dohromady. "Myslím, že nejvíce se to u nás prolomilo právě po Casa Amor. A ta nejtěžší chvíle, která nás nejvíce spojila," má jasno vítězka.

Pár si ještě nějakou dobu pobude na Kanárských ostrovech, kde chce strávit volné dny. "Máme naplánované nějaké aktivity. Bude to asi překvapení. Ale těšíme se a chceme strávit ještě nějaký čas tady a užít si teplo, když doma už, předpokládám, bude zima. A pak se vrátíme do Bratislavy nebo do Prahy, možná. Uvidíme," dodala Majka.

Přestože se dvojice i ostatní účastníci znají jen pár měsíců, vůbec jim to tak nepřijde. "Ty vztahy, co jsme vytvořili, jsou jako bychom se znali pět nebo deset let. Šíleně dlouho," řekl Chris.

"Všichni jsme si říkali, že sice jsme tam nebyli až tak dlouho, ale zažili jsme tam tolik emocí, které normální člověk možná nezažije ani za několik let. Takže nám se zdá, že jsme tam byli strašně dlouho. A že ty vztahy, které jsme si tam vytvořili, ať už nějaké partnerské nebo kamarádské, tak jsou opravdu, jako bychom se znali od dětství," uzavřela Majka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.