Bývalý Hanychové: Vztah Agáty a Soukupa je průšvih. Zklamal mě i Švancara

Do pořadu měl Raiter původně dorazit s přítelkyní, herečkou Radkou Pavlovčinovou, sestrou výherce SuperStar Adama Pavlovčina, nakonec ale byl ve studiu sám. "Není tajemstvím, že to spolu máme divoké. Teď jsme spíš přátelé, takže zkoušíme, jak to bude dál. Jsme dva inteligentní lidé, takže to nebereme nějak na krev. Máme se rádi," nastínil Raiter. 

Dvojice se na několik měsíců rozešla, pak se k sobě zase vrátila. "Máme hodně práce, život není jednoduchý, takže skloubit dva náročné životy je extrémně náročné. Podle mě spousta lidí, kteří jsou od rána do večera v práci, ví, že mít v tomto módu vztah, je náročné, zvlášť, když to takto mají oba. Milujeme se, ale je náročné to dát dohromady," doplnil.

[chooze:article;value:458660]

​Podle něj je složité také to, že jsou oba osobnosti, co si stojí za svým. "Dva takto temperamentní lidé v jednom vztahu, to je strašně zajímavé. Přitahuje nás to, ale zároveň je obrovská dřina na takovém vztahu pracovat. Hledám rodinu, děti, zázemí, proto jsem byl dlouho single. Pak přišla Radka," řekl Adam, kterého diváci znají z minulé řady Survivoru.

Adam dříve chodil s Agátou Hanychovou. Nyní jsou sice přátelé, Adam ale má na její vztah se Soukupem svůj názor. "Doufám, že jim to klape. Víme, kdo je Soukup, víme, kdo je Agáta. Je to zajímavé šílené kombo, které nemuselo dopadnout dobře. Když člověk na začátku viděl tu kombinaci, tak z toho byl cítit průšvih. Myslím, že nejsem sám, kdo takhle reaguje," zmínil Raiter.

[chooze:article;value:499290]

​V nové řadě Survivoru Adam fandil například Žanetě a ještě pořád drží palce Andrejce. "Nějak mě zklamal Švanci. Myslel jsem, že když je starší, tak bude víc obranářský. Zklamalo mě, že tam Andrejka byla sama a Švanci ji tam tak nechal. Já bych nenechal holku nikdy samotnou v takové situaci proti všem," uzavřel Raiter.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.