Červená karkulka ze Tří bratrů dospěla: Piškula propásl šanci, mám jiného

Ačkoliv byla Lucie Štouračová ještě dítě, na natáčení pohádky Tři bratři vzpomíná s láskou. "Když jsme začínali točit, tak mi bylo sedm let, ale v průběhu většiny natáčení mi bylo osm, takže pro mě je to asi už 11 let zpátky," svěřila se herečka v rozhovoru TN.cz.

"Je pravda, že hodně vzpomínek mám takových mizivých, protože jsem byla tak malá. Ale ty, které mám, jsou moc hezké, protože jsme se podívali na hrozně moc krásných lokalit po Česku a celý štáb na natáčení byl moc milý," zavzpomínala představitelka Karkulky.

[chooze:article;value:532463]

Tu v pohádce před vlkem zachránil myslivec Matěj, kterého si zahrál Zdeněk Piškula. Červené karkulce tehdy slíbil, že si na ni pár let počká a vezme si ji za ženu. Herečka přiznala, že se jí zatím neozval. "My jsme se Zdeňkem od té doby nebyli vůbec v kontaktu. Každopádně já mám jiného Matěje, takže se mi to po těch letech vlastně splnilo," zasmála se Štouračová.

"Už jsem po rozpuku, měl si dát načas," vzkázala herečka. O Piškulovi jako o budoucím partnerovi v dětství neuvažovala. "Já jsem nad tím jako malá nepřemýšlela, ale je to hezký kluk," připustila představitelka Karkulky. Aktuálně Štouračová studuje na konzervatoři a plánuje jít na vysokou školu, herecké budoucnosti se ale nebrání.

Dana Morávková a Jan Čenský zavzpomínali na hraní v českých pohádkách. Podívejte se na video (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.