Český Ken promluvil o životním trápení. Radost mu dělá syn od náhradní matky

Jeho cesta coby českého Kena začala nepředvídatelně. "Před lety jsem žil v Americe, kde mě prodavači oslovovali Kene. Pak jsem přijel do Česka a novináři se mě ptali, kolik mám za sebou operací, abych vypadal jako český Ken. Pak tak o mně začali psát i na zahraničních webech a už se to chytlo," popsal Paulat s tím, že tehdy měl jen plastiku nosu. 

Rodiče dětem takové zákroky většinou rozmlouvají. Máma českého Kena na to ale měla jiný názor. "Toho, abych si nechal udělat nos, byla iniciátorka maminka, která mi říkala, že s takovým nosem bych modeling nemohl dělat a v 17 letech mi na operaci podepisovala papíry. Tehdy to byla jedna z největších bolestí, co jsem zažil," zavzpomínal.

[chooze:article;value:471882]

​Nyní má za sebou Paulat zákroků mnohem více, ale podle něj to není to hlavní. "Můj životní styl a motto je být stále mlád. Ale to není jen o tom nemít žádné vrásky, ale o tom, jak člověk žije. Je mi 44, běhám každý den, musím se udržovat ve fyzičce," zmínil.

Už dva roky je český Ken šťastným otcem. "Já jsem chtěl dítě vždycky. Moje orientace je taková, že je mi jedno, s jakým pohlavím mám vztah, takže ve 20 letech jsem měl seriózní vztah s přítelkyní Klárkou, tak jsme se pokusili otěhotnět. Během dvou let bohužel onemocněla rakovinou a zemřela," řekl.

Před téměř dvěma lety se mu ale narodil syn Andreas, který byl odnošen náhradní matkou. "Po dítěti jsem toužil vždy a snažil jsem se najít cestu, jak bych mohl být otcem. Samozřejmě je to tu takové tabu. U nás je to těžší, protože musíš najít kliniku, někoho, kdo dítě odnosí, mně se to všechno povedlo," zmínil radostně s tím, že biologická matka chlapce je anonymní, ale s ženou, která dítě odnosila, je Paulatova nejlepší kamarádka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.