Chytré zásuvky vnesou světlo do vašich domácích výdajů

Kdo se přizpůsobí včas, ušetří peníze a nečeká ho nepříjemnost v podobě nedoplatku za elektřinu. Přehledné statistiky napoví, kde lze hledat další úspory nebo které elektrozařízení bude vhodné v nejbližší době vyměnit. Moderní elektronika dokáže najít vhodné řešení, díky němuž budete mít svou domácí spotřebu pod kontrolou. A ruku na srdce, kdo by nechtěl v dnešní době ušetřit? Nabízí se jednoduchá cesta, po které se můžete vydat ještě dnes.

Nejnovější technologie jsou k dispozici

Prohlédnout si podrobné informace o domácí spotřebě můžete i tehdy, když budete o víkendu na chatě nebo se vydáte na služební cestu. Chytré zásuvky budou velmi pečlivě monitorovat každou kilowatthodinu v síti za poslední období, porovnání jednotlivých statistik je pak dílem okamžiku. Pokud nemáte talent na techniku, nevadí. Ovládání tohoto zařízení je maximálně intuitivní, stačí, když jej sladíte s mobilní aplikací a můžete začít se zadáváním pokynů. K dispozici je také hlasové ovládání, které ještě víc usnadní každodenní používání. Chcete si na sedmou ráno připravit šálek kávy? Nebo byste rádi zapnuli klimatizaci, díky níž přijde vítané osvěžení? Chytrá domácnost znamená usnadnění života, stačí jen, abyste objevili její výhody.

 

Přesné grafy jako velká výhoda

Chcete mít stoprocentní přehled? Zásuvka, která se umí sladit až s jedenácti tisíci různými zařízeními, je připravena, aby vám podala podrobnou zprávu o situaci v domácnosti. V bytě či domě jich můžete mít hned několik, pak už stačí vše propojit se svým smartphonem a sledovat vývoj situace. Zaujala vás tato novinka? Nahlédněte na cel-tec.cz a dozvíte se víc! Chytrá domácnost totiž nemusí patřit vzdálené budoucnosti, seznámit se s ní můžete už nyní.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.