Dáda Patrasová prolomila mlčení: Prozradila, kdo jí je největší oporou

[chooze:gallery;value:30031]

Kvůli stíhání za řízení v opilosti se Dáda Patrasová v poslední době držela mimo veřejné dění a trávila čas převážně doma. "Mám se docela hezky," prozradila Patrasová své aktuální rozpoložení redakci TN.cz s tím, že po vedrech, která zasáhla Česko, využila ochlazení a trávila čas na zahradě se svými zvířátky.

V příštích měsících by chtěla vyrazit do zahraničí. "Já jsem plánovala jet do Itálie, jenže pak tam nastala ta horka kolem 45 stupňů, takže jsem to přehodnotila a pojedu na podzim," svěřila se herečka. Na dovolené se chce setkat se svým milencem. "Těším se, my jsme s Vitem v neustálém kontaktu a denně si voláme," vysvětlila.

[chooze:article;value:514904]

Po celou dobu jí byl velkou oporou. "Je to velký přítel, který mi pomohl v nejtěžší době, když měl manžel tu mileneckou aféru. V tu dobu mi zavolal a řekl mi, že je tady pro mě. Známe se 25 let, mám i fotku, kde drží tříletou Andulku v náručí," popsala Patrasová.

S Felixem aktuálně moc času netráví. "Manželovi nastává zase pracovní kolotoč a naše termíny bohužel dohromady nesouhlasily," vysvětlila zpěvačka. "Já jsem teď na Slovensku a hraju koncerty," ozřejmil Slováček.

[chooze:article;value:514379]

O výsledku zkráceného řízení a loňské autonehodě však manželé odmítli mluvit. "Já se k tomu nebudu vůbec vyjadřovat. Na radu pana doktora se o tom s médii nebudu vůbec bavit," sdělila Patrasová. "Já se k ničemu nebudu vyjadřovat. Vůbec nic nevím, jsem teď pryč a nezabývám se tím," reagoval Slováček.

Dáda Patrasová má pořádný průšvih. Hrozí jí až tři roky vězení

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.