Dáda vrací úder! Prozradila, jak je to s upitím k smrti ve skutečnosti

Felix Slováček se vyjadřování do médií nebojí. Rozpoutal tak mediální válku se svou vlastní ženou. Deníku Blesk dokonce řekl, že je nejvyšší čas Dádu kvůli alkoholu léčit. Údajně se bojí, že jinak zemře. Jeho žena má na celou situaci ale naprosto odlišný názor.

"On se úplně zbláznil," řekla na dotaz redakce TN.cz. "On má nějaká divná vyjádření v médiích a myslím si, že je to za nějakým účelem. Já jsem naprosto v pořádku, naprosto zdravá a naprosto svéprávná," reagovala Dáda pobaveně.

Co svými vyjádřeními Slováček sleduje a za jakým účelem veřejně hovoří o Dádiných problémech, je ale samotné hvězdě dětských srdcí nejasné. "Já nevím, možná chce získat majetek. Netuším," řekla zpěvačka Patrasová.

[chooze:article;value:479332]

​Jedno je podle Dády ale jisté. Ačkoliv Slováček před nedávnem hovořil i o tom, že je potřeba zbavit Dádu svéprávnosti, mělo by to prý být přesně naopak. "Pochybuju já o jeho duševním zdraví," řekla zpěvačka.

A důvod je podle ní jasný. "Když dělá takové nesmyslné věci, prohlášení a tak dále. Protože už mám pocit, že z toho mají všichni srandu," dodala. 

Navzdory mediálním přestřelkám spolu ale manželé musí stále udržovat kontakt. Ještě pořád totiž sdílí jednu domácnost. "On tady normálně bydlí, spí tady, chová se tu jako doma, protože tady doma asi ještě je. Vždycky někam odejde, někde něco prohlásí a pak zase přijde a dělá jakoby nic," popsala Dáda svérázné bydlení.

[chooze:article;value:478959]

​"Vypakovat" Felixe nejen z domu, ale i ze života, je tak pro Dádu poměrně výzva. Jak před pár dny sdělila, situaci se proto rozhodla jednou provždy vyřešit rozvodem. A názor doposud nezměnila. "Ano, stále to trvá," řekla.

"Jsem teď s právníky a řešíme to," potvrdila zpěvačka během toho, co ji redakce TN.cz kontaktovala. Podle Dády jde tak pravděpodobně o jediné možné řešení nepříjemné situace. "Myslím si, že tohle už není normálně k žití," dodala zpěvačka.  

Nehodu Patrasové vyšetřují jako trestný čin. Dáda nejspíš skončí před soudem:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.