Dagmar Havlová zuří: Já jsem rozhodně miliardu nedostala, protestuje

[chooze:gallery;value:36402]

​​​Prodej tříčtvrtinového podílu pražského Paláce Lucerna rozdmýchal vášnivou debatu. Švagrová bývalého prezidenta Dagmar Havlová jej totiž za bezmála miliardu odprodala české zdravotnické společnosti BTL, informoval Forbes. Jenže lidé si s prodejem mohutné památky začali spojovat herečku a bývalou první dámu Dagmar Havlovou. Ta se rozhodla prudce ohradit, že ona s podílem v Lucerně rozhodně nic společného nemá. Zdůraznila, že existují dvě Dagmar Havlové. 

Na sociálních sítích se herečka svěřila, jak ji trápí, že si je lidé stále pletou. "Moji milí, už je to téměř 30 let, co jsem z docela proslaveného jména Veškrnová udělala Havlová. A přesto mi píšete o prodeji paláce Lucerna. Tu jsem nikdy nevlastnila! A miliarda se mi nikdy nedostala a nedostane do ruky, nemějte obavy," reagovala na instagramu ostře Havlová.

[chooze:article;value:561700]

"Už si nás, prosím, nepleťte. Jsme zkrátka dvě Dagmar Havlové. Jedna ze Slovenské republiky a jedna z České republiky," vysvětlila všem. Dodala však, že je ráda, jak příbuzná jejího muže s Palácem Lucerna naložila. "A já jsem docela ráda, jestli se s Lucernou bude něco dít. Její stav znepokojoval ke konci života i mého manžela. Byl to přece jen klenot české rodiny Havlů," doplnila herečka.

Upozornila však na nedávnou sbírku, za níž měla být Lucerna údajně zrekonstruována. "Tak snad se dočkáme, že peníze na rekonstrukci Lucerny, které měla přinést nedávná dražba manželových věcí (nevím, jakou záhadou vlastněných slovenskou DH), se dostanou, kam mají," podoktla vdova po Havlovi s odkazem na svou jmenovkyni.

Dojatá Dagmar Havlová. Na letišti odhalili neobvyklý portrét jejího muže (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.