Dalibor Janda je zpátky ve formě: Cloumají se mnou mladé holky, přiznává

Rodák z moravských Hranic oslavil už 70. narozeniny. "Není to tak hrozné, jak jsem si myslel. Když mi bylo třeba 40, tak jsem si říkal: 'sedmdesát? Kdo ví, jestli se toho dožiju'. No tak zaplať pánbůh," zmínil Janda, jehož rodné jméno je Václav.

Před dvěma lety se o slavného hitmakera bálo celé Česko. Zradilo ho totiž zdraví. "Díky tomu infarktu, který jsem měl dva roky zpátky, tak jsem byl třikrát na druhé straně. Oživovali mě a už jsem tu nemusel být, takže jsem rád, že to dopadlo takto a že jsem shodil osm kilo, protože už jsem se na sebe nemohl dívat. Teď už se víc snažím něco se sebou dělat," řekl zpěvák.

[chooze:article;value:495884]

​Jeho legendární chraplák stále funguje a prozradil, že ho nabíjí i přízeň fanoušků. "Hele, furt je to dobrý, navíc mládnou. Na mě se usmívají pod pódiem mladé holky, což mě vlastně děsí a trochu to se mnou cloumá, až si říkám, jak je to možné. Některé mi ještě řeknou, že vypadám dobře, no tak se jich ptám, kolik mají dioptrií," doplnil se smíchem.

Zpěvák má za sebou i několik životních trápení. Tragicky mu zemřel syn a občas byl i v nelibosti tehdejšího režimu. Jednou kvůli barvě hlasu a jindy zase kvůli vizáži. Zpěvák prozradil, že v minulosti vydělával velké peníze nejen díky koncertování, ale hlavně díky plakátům. Některých se prý prodalo přes milion kusů. "Za koncert jsme prodali třeba 500 plakátů po 50 korunách," zavzpomínal Janda.

[chooze:article;value:447712]

​Sláva je ale podle něj i o jiných věcech. "Vždycky potřebuješ k popularitě tři věci. Lidi musí vědět, jak vypadáš, jak se jmenuješ, a musí vědět, jaký máš hit. A když cokoliv schází, je to špatně," myslí si hitmaker. "Já jsem rád, že mám svoje know-how a že někam přijede 'ten Hurikán' a lidi ho chtějí slyšet," uzavřel zpěvák vděčně.

[chooze:gallery;value:30859]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.