Dálnici D7 zablokovala nehoda kamionu. Pro řidiče letěl vrtulník

O dopravní nehodě na dálnici D7 informovala ve středu policie na síti X. "Dálnice D7 u Postoloprt je obousměrně uzavřena z důvodu dopravní nehody kamionu na 55.5 km," uvedla.

"Doprava je přesměrována skrz město Postoloprty. Policisté nyní vyšetřují příčiny nehody," řekl pro TN.cz policejní mluvčí Jakub Mareš. Na místě jsou podle něj asi tříkilometrové kolony.

[chooze:article;value:558679]

Kamion se převrátil na bok a řidič se zranil. "Řidiče kamionu jsme s vážným zraněním letecky transportovali do ústeckého traumacentra," popsal pro TN.cz mluvčí ústecké záchranky Prokop Voleník. Povahu zranění blíže nespecifikoval.

Na místě zasahovaly i tři jednotky hasičů. Prováděli sanaci z důvodu uniklých provozních kapalin a odklízeli následky nehody. Mareš odhadl, že by dálnice měla být uzavřená do půl čtvrté odpoledne, to se ale nepotvrdilo.

Podle policejní mluvčí Ilony Gazdošové byl problém s vyproštěním převráceného kamionu. To se podařilo až ve večerních hodinách. "Dálnice D7 je již průjezdná v obou směrech," informovali policisté krátce před půl osmou.

Po srážce s kamionem skončil vlak v plamenech. Řidič dostal podmínku (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.