Design interiéru bytu pro Airbnb v historickém centru Prahy

Design bytů nedělám příliš často. V tomto případě však nejde o osobní domácí prostor pro jeho trvalého obyvatele, ale podobně jako při Home Stagingu, zadáním bylo vytvořit útulné zázemí pro krátkodobé pobyty různých návštěvníků, tedy poměrně širokou skupinu zájemců.

Klienta jsem znala z dřívějška, ale léta jsme se neviděli a byla jsem velice mile překvapená, s jakým respektem přistupoval k mé práci. Díky našemu skvělému souznění jsem dostala naprosto volné pole působnosti, co se týče výběru veškerého vybavení i dekorací.  Jediným kritériem klienta byla velkoformátová fototapeta s motivem Prahy v prostoru obývacího pokoje, jejíž barevnosti jsem se pak snažila přizůsobit barevné ladění i styl ostatního vybavení.

 

Design bytu Praha Prague, CZ, Czech Republic, Home Staging

 

Design bytu Praha Prague, CZ, Czech Republic, Home Staging

Byt se nachází ve velice atraktivní části historického centra Prahy a má úžasnou atmosféru, kterou jsme nechtěli nabourat přílišnými zásahy do jeho původních prvků. Na samém začátku bylo potřeba jen trochu vylepšit jeho stav. V rámci kosmetických úprav tedy došlo k důkladným opravám dubových parket ve všech pokojích, revitalizaci spár všech obkladů a dlažby, opravám a lakování oken i dveří, výměně a opravě většiny elektrických zařízení a instalatérským pracem. Přesto se nám povedlo udržet rozpočet v nastavených kolejích.

 

Praha, Prague, CZ, Czech Republic, Home Staging

 

Praha, prague, cz, czech republic, home staging

A výsledek? Klient mi pár týdnů po realizaci napsal toto:


Využil jsem tip od kolegy z bývalé práce na Pavlínu, která byla kdysi také naší společnou kolegyní. Celkem mě překvapilo, že se zabývá tak kreativní činností. Vždyť naše bývalé zaměstnání spočívalo v oblasti prodeje telekomunikačních služeb a zařízení. Teď jsem moc rád, že jsem pro svůj záměr zvolil právě její služby.

Pavlína byla od už od úvodního jednání přesná, kreativní, komunikativní. Pokud jsem měl k návrhu řešení uspořádání bytu připomínky nebo dotazy, vždycky je se mnou otevřeně probrala a vysvětlila své záměry. Z větší části tak zůstaly její návrhy nezměněné a nelituji toho.

Zadáním bylo udělat z relativně „vybydleného“ bytu něco velmi příjemného, efektivního pro krátkodobé pronájmy, ale také  se záměrem případného dlouhodobého bydlení v budoucnu.

Podařilo se dokonale a zatím jsou ohlasy všech návštěvníků z řad mých známých i turistů pouze kladné. Pavlína zajistila všechny práce na renovaci, a byl jsem spokojený jak s kvalitou odvedené práce, tak s cenou. Velmi se mi líbí využití prostoru a sladění nábytku s dekoracemi. Působí na mě klidně, příjemně a elegantně. Pavli díky!!!

Svaťa Neuschl


Vždycky, když to čtu, musím zamáčknout slzu vděku za takové milé hodnocení, protože ke každému projektu přistupuju jako k vlastnímu. A právě tohle mi dává sílu pouštět se s radostí do dalších!

Ukázkové léto,

Pavlína

 

PS: Kdybyste měli zájem strávit svůj pobyt v Praze v tomhle útulném bytečku, stačí si pobyt objednat TADY.

PPS: Realizaci interiéru bytu k pronájmu jsem před časem dělala a TADY si můžete prohlédnout výsledek. Na dalším projeku tohoto rázu právě pracuju a o referenci se s vámi podělím, doufám, už brzy. 🙂

 

 

Praha, prague, cz, czech republic, home staging Praha, prague, cz, czech republic, home staging Praha, Prague, CZ, Czech Republic, Home Staging Design bytu Praha Prague, CZ, Czech Republic, Home Staging Praha, Prague, CZ, Czech Republic, Home Staging Praha, prague, cz, czech republic, home staging Praha, Prague, CZ, Czech Republic, Home Staging Praha, prague, cz, czech republic, home staging Praha, Prague, CZ, Czech Republic, Home Staging Praha, prague, cz, czech republic, home staging Praha, Prague, CZ, Czech Republic, Home Staging Praha, prague, cz, czech republic, home staging Praha, Prague, CZ, Czech Republic, Home Staging Praha, prague, cz, czech republic, home staging Praha, Prague, CZ, Czech Republic, Home Staging Praha, prague, cz, czech republic, home staging

 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://ukazkovydomov.cz) zde.