Dívenka zůstala zavřená v autě 14 hodin. Přežila jen zázrakem

Otec malé devítiměsíční Harlow Darby Freeman se rozhodl v pondělí 10. července zajet na krátkou návštěvu ke svému příteli v Alabamě. Dceru nechal zatím čekat v autě. Když se ale po chvíli vrátil, auto i s jeho dcerou bylo pryč. Rodiče si tak mysleli, že jejich dceru někdo unesl, a okamžitě po ní vyhlásili pátrání, uvedl portál Daily Mail.

Po 14 hodinách se bílé SUV našlo zaklíněné přes silnici pod nedalekými stromy i s malou Harlow. Ta byla sice dehydratovaná, ale jinak bez větších následků. Podle policie prý za vše pravděpodobně může neopatrnost otce, který nezatáhl ruční brzdu, auto se tak svezlo z náspu a následně nabouralo do nedalekých stromů.

[chooze:article;value:512380]

​Policii se podařilo najít dívku až při čtvrtém propátrávání oblasti. Policejní náčelník Danny Woodard z městečka Parrish v Alabamě, kde se událost odehrála, prozradil, že policistům pomohl až rozbřesk: "Denní světlo bylo v tomto případě naším přítelem," citoval jej web Daily Mirror.

Devítiměsíční batole celý incident přežilo bez větších následků jen díky tomu, že auto mělo z minulosti rozbité zadní okno, které malé Harlow poskytlo dostatečný přísun vzduchu.

V rozpáleném autě nechala matka půlroční batole. Žena byla pryč desítky minut (7/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.