Drama na mostě. Muž prorazil zábradlí a zůstal viset ve vzduchu, zasáhl svědek

Na incident upozornili pražští hasiči, kteří na sociální sítě umístili současně i fotografie ze sobotního výjezdu. "Zasahujeme na mostě Závodu míru. Auto tam prorazilo zábradlí a visí dolu," uvedli před třetí hodinou na twitteru.

Muž zůstal uvězněný ve vozidle. Na pomoc mu přispěchal řidič SUV, který zrovna místem projížděl. "Řidič jiného vozu před naším příjezdem duchapřítomně zajistil vozidlo lanem o své SUV, a zabránil tak pádu vozidla s řidičem z mostu," upozornili hasiči.

[chooze:article;value:484198]

Jednotkám se podařilo osvobodit muže i vozidlo. "Řidiče uvnitř jsme vyprostili a je v péči záchranářů," dodali hasiči.​

"U této dopravní nehody zasahovala v rámci mezikrajské výpomoci RZP posádka středočeských záchranářů. Řidič ve věku 87 let má naštěstí jen naraženou nohu, preventivně jej kolegové převezli do Fakultní nemocnice Motol," upřesnila mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Na místě jsou i vyšetřovatelé, kteří se snaží zjistit, co přesně nehodě předcházelo. Podle prvotních zpráv řidič nezvládl řízení. "Na místě zasahujeme společně s hasiči. Dopravní policisté příčiny a okolnosti nehody zjišťují," sdělil TN.cz policejní mluvčí Richard Hrdina.

[chooze:gallery;value:29959]

Šílená nehoda: Auto se nabodlo na ocelové zábradlí jako špekáček (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.