Divoká honička skončila v poli. Před policisty ujížděl zdrogovaný řidič

Silniční kontrole se minulý pátek zoufale snažil vyhnout muž na Břeclavsku. Nedaleko Velkých Pavlovic se jej policisté snažili zastavit pro rutinní kontrolu. Jenže místo toho, aby zastavil, řidič naopak ještě šlápl na plyn.

Výsledkem tak byl divoká honička skrze několik typů silnic. "Ze silnice sjel nečekaně do terénu, kde se pokusil ujet. Tam ale měli policisté navrch, proto se šofér vydal do centra Velkých Pavlovic, jenomže tam se mu také příliš nevedlo," popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

[chooze:article;value:538521]

Při svých manévrech si řidič poškodil zadní pneumatiku, přesto však nechtěl zastavit. Při divoké jízdě, kdy se snažil pronásledující policii setřást, ohrozil několik řidičů jedoucích v protisměru, kteří stihli jen tak tak uhnout.

V poslední zoufalé snaze uniknout nakonec řidič zahnul do pole, kde se i zastavil. Utéct se snažil pěšky, což mu ale nevyšlo, a po krátkém pronásledování jej policisté zatkli.

Hned poté se i ukázalo, proč se tak moc chtěl vyhnout policejní kontrole. Muž měl zákaz řízení a vyšel mu pozitivní trest na přítomnost drog. "V zavazadlovém prostoru navíc objevili větší množství podezřelých věcí, jejichž původ musí nyní objasnit," dodal Vala.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.