Do Prahy přijela legendární kapela. Krasavci z devadesátek vyrazili na party

Kroky členů známé skupiny sledoval pořad od chvíle, kdy přistáli v Česku. Jejich poprvé to tu ale nebylo, Prahu znají celkem dobře. "Milujeme Prahu. Musím říct, že tentokrát se tu skutečně ukázali. Vzali nás do VIP místnosti, nechybělo šampaňské, skutečně úžasné," řekli nadšeně kluci z East 17.

Důvodem jejich návštěvy bylo vystoupení při příležitosti šestých narozenin jednoho pražského kasina. "V podstatě si vybíráme, na kterou show kývneme a kam dorazíme. Když nám nabídli Prahu, kývli jsme, protože je naše oblíbená. Prahu zkrátka milujeme, je městem večírků," zasmáli se známí pařmeni.

[chooze:article;value:511396]

S večírky se pojí i pití alkoholu. Nikoho nepřekvapí, že kluci z East 17 mají s Prahou spojené pivo. "Když cestujeme do cizích zemí, rádi ochutnáváme speciality. Snad v každé zemi jsme zkusili tamní pivo," svěřili se.

Každý stát má prý také specifické publikum a Čechy si kapela zamilovala. "Jsou to blázni, ale v dobrém. Schválně nás na večírcích pobízejí k tomu, abychom pili ještě mnohem více, a my si tak musíme dávat pozor. Ale jinak jsou fantastičtí," prozradil zpěvák ze skupiny.

[chooze:article;value:503738]

Svou práci si vychutnávají na maximum. "Užíváme si to, někdy až moc. Jsme fakt dobří parťáci a jsou to pro nás večery, kdy jsme vlastně na tahu a ještě nám za to zaplatí. Můžeme dělat to, co milujeme, a činíme tak lidi šťastnými, což pak zase činí šťastné nás. Vždy před koncertem si dáme panáka a jdeme na to," prozradili kluci svou tradici.

Aktuálně vystupují ve složení Terry Coldwell, Joe Livermore a Robbie Craig. V minulosti byli součástí East 17 také bouřliváci Brian Harvey, John Hendy nebo Tony Mortimer. Jejich koncert uváděl moderátor Jakub Kohák. "Já se těším nesmírně, jsem napjatý jak struna. Kdo by je nemiloval, co já jsem se na jejich hity natancoval, kdo by je neznal. Milovali jsme to celá třída 3.B," přiznal Kohák.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.