Dojemné vyznání Peroutky: Nejtěžší bylo přiznat to sám sobě

[chooze:gallery;value:32386]

​Od pohádkové svatby Milana Peroutky a jeho partnera Dominika uběhly dva týdny. Velkolepá událost se konala v sobotu na začátku července v Chateau Mcely za přísného utajení. Prasklo to až těsně před ní. Peroutka se totiž obával, jak jeho fanoušci přijmou, že v jeho srdci má místo muž. Reakcí se ale podle všeho vůbec bát nemusel.

Zpráva o jeho vztahu s Dominikem vzbudila nejen na sociálních sítích tsunami podpory a přijetí. "Přečetl jsem všechny zprávy i komentáře, chtěl jsem bez okolků znát, jak na tom v Čechách jsme. Gratulujete mi k odvaze sdílení mého soukromí, ale víte, co bylo zdaleka nejtěžší? Přiznat to sám sobě," prozradil zpěvák na instagramu, proč se k tomu dříve neměl.

[chooze:article;value:67245]

​​"Nechtěl jsem najednou být pro holky spíš kámoška, pořád se jim chci líbit. Chtěl jsem, aby moji klučičí kamarádi neztratili pocit, že se mnou můžou řešit cokoliv. Všichni jsme zvyklí pro lepší orientaci v lidech na určité kategorie a já se bál těch klišé a definování. Chci tu být pro všechny," vysvětlil.

Peroutka by si moc přál, aby takováto přiznání nevyvolávala tak silné vlny reakcí. Tím svým chce přispět k tomu, aby to bylo normální. "Jednoduše to pak přestane být cokoliv tak zvláštního. A já budu na houpacím křesle vyprávět, jak to pro mě bylo kdysi náročné. To bych nám všem přál," uzavřel.

Podívejte se na pořad TALK!, ve kterém Peroutka prozradil, že se zamiloval:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.