Dojetí Vondráčkové po koncertu: Z naší generace už nás moc nezbylo

[chooze:gallery;value:31716]

77. narozeniny byly pro zpěvačku Helenu Vondráčkovou výjimečné. V pondělí je totiž oslavila na koncertu, kam dorazily tisíce jejích fanoušků. Zpěvačku dojalo, když jí všichni společně zazpívali. "Nejhezčí byl můj zážitek z reakce publika," přiznala v rozhovoru pro TN.cz zpěvačka.

Na koncert si Vondráčková pozvala řadu hostů včetně zpěvačky Olgy Lounové či kapely J.A.R. Její kolegové z minulosti tam ovšem chyběli. "Víte, ono nás už moc není z té starší generace. A já razím takovou teorii, a to se týká i stáří mého muže - mám radši kolem sebe mladší lidi, kteří mají spoustu nápadů a zase přinesou novou energii. A já, která už jsem osoba v letech, se trošku snažím jít v jejich šlépějích," vysvětlila Vondráčková.

[chooze:article;value:557424]

Právě od nich i od svých blízkých dostala k narozeninám řadu krásných dárků. "Samozřejmě květinové dary, které byly jeden krásnější než druhý, ale prostě ta odezva na náš koncert, který vyžadoval hodně práce a úsilí, tak to mě potěšilo moc a moc," svěřila se Vondráčková.

Nejvíc ji ovšem překvapil její manžel Martin Michal, který to má často ve zvyku. "Můj muž, ten mě vždycky dokáže něčím překvapit, ať je to třeba let balónem den před koncertem na Karlštejně, abych viděla, kde budu zpívat, nebo tandemový seskok v den mých narozenin, tak to mám na denním pořádku," vysvětlila zpěvačka.

[chooze:article;value:556666]

"Překvapil mě i teď. Koupil mi takové bezdrátové sluchátka, abych dobře slyšela. Samozřejmě hudební. A krom těch sluchátek, mi před tím přinesl krásný dárek, takový nádherný norkový paleto, to by ho asi mrzelo, kdybych na to zapomněla," zasmála se zpěvačka.

Zpověď Heleny Vondráčkové. Zažila jsem lásku na první pohled, tvrdí (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.