Drsná hádka slovenských lídrů. Matovič a Danko se zasypali hrubými nadávkami

Do prvního kola prezidentských voleb zbývá už jen měsíc a na slovenské politické scéně je opět veselo. Tentokrát si do vlasů vjeli místopředseda Národní rady SR Andrej Danko a bývalý premiér Igor Matovič. Oba jsou mezi prezidentskými kandidáty.

Konfrontaci předcházela ostrá výměna názorů po internetu. Danko se stal terčem Matovičových uštěpačných poznámek kvůli dovolené v Abú Dhabí s bývalou miss Sylvií Šulíkovou.

"Mě nezajímá, že jsi si konečně našel novu pipku. Ono se to chlapům s pupkem ve tvém věku stává," narážel Matovič na Dankovu dovolenou. Ten mu to vzápětí vrátil. "Igore Matoviči, ty slovenský debile, vidíš ten bar? Když ho vypiju, tak za své," nechal se Danko slyšet prostřednictvím sociálních sítí.

[chooze:article;value:541047]

​Tentokrát nedošlo na fyzickou potyčku, jako tomu bylo například loni před parlamentními volbami. Tehdy v šarvátce také figuroval Matovič, který dorazil autem s ampliony na tiskovou konferenci strany Směr. To se nelíbilo bývalému ministrovi vnitra Robertu Kaliňákovi.

Tento incident odstartoval lavinu dalších politických bitek plných ran pěstí, plivanců nebo vajíček, které trvaly až do voleb. Teď krátce před prezidentskými volbami je situace podobná.

První kolo se uskuteční 23. března. Podle některých průzkumů má zatím největší šance na vítězství bývalý ministr zahraničních věcí Ivan Korčok a předseda slovenské Národní rady Peter Pellegrini.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.