Horoskop na pondělí 11. března: Všechno vám půjde na nervy

Beran

Myšlenky na dosažení společenské prestiže se dnes odrazí ve vašem vystupování. Hledáte možnosti, jak se stát nejenom úspěšnými, ale přímo nejlepšími a nejobdivovanějšími. Vaše ambice tak dostávají zelenou a pouštíte se do boje. S podporou planet.

Býk    

Od svého života byste rádi dostali vše, co si přejete. Zaměřujete na to veškeré své úsilí. V tomto měsíci se vám to docela daří. I dnes očekávejte úspěch, o který se navíc nebudete muset zase tak moc snažit. Jen se chopíte příležitosti, to je celé.

Blíženci          

Kupte si dnes něco, po čem už delší dobu toužíte. Můžete si také zajít do wellness centra a nechat se rozmazlovat a hýčkat. Je čas, abyste se po zimním období dali zvolna do pořádku a s jarem i vy zazářili. Březen je měsíc pozvolného zlepšování.

Rak    

Budete v pokušení uniknout zodpovědnosti, která je na vás naložena. Jste přetíženi a hvězdy vás nabádají, abyste zpomalili. Pokud dnes máte udělat jakákoliv rozhodnutí, bude lepší, abyste je kvůli svému rozpoložení radši odložili, pokud je to možné.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Dnešní den berte jako zkoušku v trpělivosti a sebeovládání. Ono to vlastně vůbec nebude na škodu. Někdy s tím totiž máte problémy, které se projevují zejména u profesí, které pracují s lidmi. A vlastně i vaši blízcí by o tom mohli dost vyprávět!

Panna 

Pondělní ráno vás nezastihne v právě přívětivé náladě. Všechno vám jde na nervy a lidé kolem vás děsně štvou. Nezlepší se to ani během dne, a tak budete neustále trousit ironické poznámky. Nemůžete se divit, až vás někdo odkáže do patřičných mezí.

Váhy  

První den pracovního týdne vám přinese pohodu na pracovišti. Budete v dobrém rozpoložení a najdete shodu i s těmi kolegy, se kterými mezi sebou jindy máte více než rezervovaný vztah. Tuto harmonickou atmosféru si docela užijete, není totiž obvyklá.

Štír     

Dnes vám vesmír připraví překvapení. Přijde ve chvíli, kdy to nebudete čekat a z té nejnepravděpodobnější strany. Jste zkrátka šťastlivci, protože vám nečekaná událost udělá radost, kterou přenesete i na své okolí. Budete zářit úplně jako sluníčko!

OSOBNÍ HOROSKOP na MÍRU!
Nechte si sestavit svůj první profesionální horoskop!

Střelec

Pociťujete v tomto období nesmírnou jistotu, což se projevuje při hledání nových zkušeností. Máte chuť uvolnit se ze všeho, co vnímáte jako svazující a vyjádřit se mnohem svobodněji. Dnes vám v tom bude dost pomáhat vaše zvýšená intuice. Dejte na ni!

Kozoroh         

V těchto dnech si děláte velké plány a výjimkou není ani dnešek. Problém je, že v euforii, kterou ve vás podněcují planety, přehlížíte mnohé jejich slabiny. Bude proto dobré, abyste se do naplňování představ nepouštěli okamžitě. Časový odstup pomůže.

Vodnář          

Dnešek bude ve znamení aktivní komunikace s okolím. Výměna názorů, řešení pracovních problémů i plánování projektů vám půjde velmi dobře. Stejně, jako nejnovější klepy během pauzy na cigaretu. Je třeba toho všeho umět pro sebe využít na maximum.

Ryby  

Budete dnes snadno vmanipulovatelní do větších rozepří i drobných konfliktů. A to i tehdy, pokud se vás nebudou přímo týkat. Planety radí zachovat klid a nenechat se nikým rozhodit. Nevedlo by to k ničemu jinému, než ke zbytečně vyplýtvané energii.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.