Drsná Výměna: Roman i nevlastní syn se sprostě pustí do náhradní manželky

Na sídlišti v Karlových Varech žije první rodina sedmého dílu 15. řady reality show Výměna manželek. Poznáte tak Zuzanu (38), Romana (43), Tondu (19), Petra (15), Béďu (10) a tříletou Sofinku jako jediné dítě současného páru. Zuzanina nejstarší dcera už v domácnosti nežije a Roman svých pět dětí z předchozích vztahů už nevídá.

Roman se staršími dětmi bojuje. Podle něj jsou líné a vůbec ho nerespektují. Chtěl by, aby se 19letý syn už osamostatnil, přestože stále studuje. Je žárlivý a nedůvěřuje moc své manželce, i když manželé většinu času tráví ve svém bytě.

[chooze:article;value:487311]

​Druhá rodina žije v rodinném domku. Seznámíte se v ní s Petrou (36), Jirkou (37) a tříletým Jiříkem. S přihlášením do pořadu přišel Jirka, protože se partneři často hádají ohledně výchovy syna a práce. Jirka hodně pracuje a je málo s rodinou. Přál by si, aby si Petra zkusila žít s rodinou, kde je více děti, protože uvažovali o rozšíření vlastní rodiny.

Během Výměny to má složitější Petra, kterou přivítá nový manžel a čtyři děti. První problém v rodině nastává, když Roman necitlivě vysvětluje Petře, že bude spát v pokoji s Tondou, ale že se nemusí bát, protože "není na holky". Romanovi se moc nelíbí, že Petra přehnaně uklízí, i když to není potřeba.

[chooze:article;value:490165]

​Velké dusno ale odstartuje až jejich výlet na trhy do centra města, na kterém se Petře nelíbí, že malá Sofinka není připoutaná v sedačce. Petře sprostě od té doby nadává nejen Roman, ale i patnáctiletý Petr. Naopak si s ní rozumí Tonda.

Sledujte premiérový díl Výměny manželek ve středu ve 20:20 na Nově nebo s týdenním předstihem na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.