Druhé miminko Moniky Bagárové: Mám jasnou prioritu. Nechci nic tajit, říká

[chooze:gallery;value:30243]

Zpěvačka Monika Bagárová nedávno uvedla na pravou míru, že zatím dítě nečeká. "Každý si všiml, že mi o tom lidé v komentářích píší, tak jsem chtěla říct, že to tak není," svěřila se Bagárová v exkluzivním rozhovoru pro TN.cz.

Fanouškům by o těhotenství ve skutečnosti ráda řekla, ale v tuto chvíli je její hlavní prioritou zářijový koncert v největší hale Česka, který chystá se svým týmem. "Je jasné, že bych to netajila, je to krásná informace. Až to bude třeba po O2 areně někdy v životě aktuální, tak jo, ale teď je má priorita arena, práce a má malá láska," svěřila se popová zpěvačka.

[chooze:article;value:548318]

Je si však jistá, že chce, aby jednoho dne měla tříletá Ruminka mladšího bratříčka nebo sestřičku. ​"Samozřejmě bych Rumince ale pořídila sourozence, jasně že ano. Nevím, proč bych to měla tajit. Takže jednou, až pánbůh dá a budeme chtít sourozence pro Ruminku, tak to rozhodně dám ráda vědět svým lidem," dodala zpěvačka.

Zda už o dítěti mluvila se svým partnerem Leonardem Lekajem, zatím prozradit nechtěla. "Já teď přistupuji k věcem trošku jinak. Já bych se teď ráda bavila spíš o hudbě," přiznala zpěvačka, že má v tuto chvíli plnou hlavu svého koncertu.

Monika Bagárová je v jednom kole. Má v sobě oheň a vášeň, říká Mareš (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.