Duch ve Výměně manželek! Alča popsala strašidelný zážitek s kousnutím

Alena na Výměnu manželek, jejíž nový díl je od středy ke zhlédnutí na Voyo, vzpomíná ráda. "Pro mě to byla zkušenost zažít si, jak se žije v jiné rodině. Až na to, že v tom baráku strašilo, tak se mi tam líbilo. Děti jsem milovala od první chvíle, vyzkoušela jsem si i starost o kluky. Přirostli mi k srdci," nastínila.

S paranormálními jevy se prý Alena nesetkala poprvé. "Já na to věřím, pár takových zážitků už jsem měla. Jednou se mi stalo, že ve spánku mě někdo táhl za ruce. Po smrti mého exmanžela jsem se probudila a na stehně jsem měla obrovský kousanec," popsala hrůzostrašný zážitek.

[chooze:article;value:511173]

​A v náhradní rodině se to prý stalo zase! "První noc jsem si šla lehnout, všude byla tma a někdo mi dýchal do obličeje, studený vzduch. Na noze jsem měla také mírné kousnutí," vysvětlila Alena.

Štáb Výměny manželek se jí proto rozhodl pomoci a sehnal odborníka na odvádění duší ze starých domů. "Po zásahu odborníka jsem cítila úlevu. A myslím si, že na malém Péťovi, který to vnímal nejvíc ze všech, ta úleva byla taky znát. Pak už se tam nic nedělo," doplnila Alena.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.