Eva a Vašek se rozvedli. Manželství se legendární dvojici zhroutilo po 35 letech

Manželství se proslulým muzikantům začalo hroutit už před rokem. Václav Ševčík (70) ale tehdy ještě věřil, že půjde zachránit. Jenomže Eva Ševčíková (53), se kterou přes 30 let vystupoval a o pět roků déle s ní žil, už nejspíš byla rozhodnutá.

Ševčík to řekl deníku Blesk. "Loni dvacátého devátého září si Eva sbalila věci, zrušila mi letenku a oznámila, že chce být v Americe sama. Zkrátka odletěla beze mě. Sdělil jsem jí, ať si uvědomí, že je moje manželka a rodina není holubník. Že pokud chce slušný člověk odejít z rodiny, podá si žádost o rozvod. Ještě jsem v tom rozčilení dodal, že je tu i druhá možnost, někoho si najmout a nechat mě zastřelit. Z toho její kamarádi udělali, že jsem po mrtvici agresivní," vzpomíná Vašek.

[chooze:article;value:559270]

Evě podle něj na Floridě, kde měli společný dům a trávili tam vždy polovinu roku, vtloukli do hlavy, že už ho nepotřebuje. Delší dobu za velkou louží totiž vystupuje sólově jako Eva Adams. "Kolem Vánoc už mi bylo jasné, že rozvod bude," podotýká Ševčík.

Že je něco špatně, fanouškům začalo docházet už v červnu, kdy Eva s Vaškem oznámili, že už dohromady nikdy vystupovat nebudou. Evu má v Česku doprovázet její bratr Hynek.

[chooze:article;value:519323]

Eva měla Vaškovi říct, že už má života s ním plné zuby. "Že prý už má dost těch mých neustálých novinek. Že ji pořád stresuji tím, že nepřetržitě něco vymýšlím a nutím ji mé plány realizovat. Zkrátka jsem myslel dopředu, abychom se v branži udrželi. A ona mi dala najevo, že už takto dál žít nechce, že toho má plné zuby a že si chce uspořádat život po svém," pokračoval zpěvák.

Rozvedení jsou od 30. července. Vašek teď podle svých slov bude hledat novou partnerku, protože nikdy nebyl sám a neumí si takový život ani představit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.