Ewa Farna překvapila Terezu Rambu. Mohla jsi mi to říct, vzkázala herečka

[chooze:gallery;value:33711]

​Ewa Farna a Tereza Ramba mají mnoho společného. Obě jsou slavné, úspěšné a zároveň maminky malých dětí. Ramba se na sociálních sítích rozpovídala o tom, jak je pyšná na to, že se přátelí. "Pak jsem ještě mega pyšná na někoho, kdo ti udělá normálně oslavu ve dvou a ozdravení po Varech, je balzám, talentovaná a krásná a chytrá a skromná a má šílený džouky a skvěle vaří," vychválila herečka Farnou.

Ta jí přinesla dva kousky dortu se svíčkami a společně si užívaly dvoudenní pohodu. Proto se Ramba podivila, když zjistila, že se jí zpěvačka zapomněla svěřit s velkým úspěchem. "Ale nějak ti za dva dny skoro nezvládne říct, že bude brzo hrát dvakrát pro 70 tisíc lidí. No, mohla jsi mi to říct," sdílela Ramba v příběhu na instagramu.

[chooze:article;value:563072]

Farna se jí totiž nepochlubila, že si na konci července zazpívá na dvojici koncertů Eda Sheerana jako jeho předskokanka. "Třeba než jsi vohřála to kuře na paprice, nebo když jsem dávala pračku, u dortu, nebo když jsem potisící převlíkala nějaký mokrý dítě, mohla jsi mi to říct," vyčetla jí z legrace Ramba.

Dodala ale, jak moc je na ni hrdá. "Hlavně že jsme stihly probrat ty důležitý věci, že jo? Jsem na tebe absolutně pyšná," uzavřela herečka z Rafťáků. Obě se shodly, že zapomenout zmínit i ty největší úspěchy je holt úděl matek. "Hihihi, pro všechny, co si taky s dětma nezvládnout nic říct," zasmála se celé situaci Farna na svém instagramu.

Velkolepá show i trefný vtip: Ewa Farna rozesmála halu plnou diváků (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.