Hanychová o rozvodu s Dopitou: Každý půjdeme svou cestou, navrhla

[chooze:gallery;value:33447]

​Agáta Hanychová na instagramu učinila přítrž všem zvěstem o jejím dalším rozvodu. V objetí manžela oznámila, že se rozhodně rozcházet neplánují. "Tak holčičky, nejenom že jsem se doslechla, že se rozvádíme. Jsi z toho smutnej?" zeptala s provokací v hlase influencerka.

Z celé situace si začala dělat legraci a nadnesla, že každý půjde svou cestou. "Tak když se rozvádíme, ty jdi na golf a já jdu na masáž," navrhla Hanychová manželovi, aby si užil chvíli bez ní. "Dobře. To je život," dodal se smíchem Dopita.

[chooze:article;value:551434]

​Manželé tak ukázali, že si spolu poměrně notují. "A musíme se rozvádět, když to napsali?" pokračovala v žertech bývalá modelka. "Nevím, asi jo. Já už nevím," předstíral Dopita, že pláče neštěstím.

Pochlubil se i tím, co bude dělat dál. "Jdu na golf s Vincíčkem," svěřil se, že společnost mu bude dělat právě bratr Agáty. I ta si chvilku pro sebe náramně užila. "Tak holky, sedmdesát minut na masáži, nádhera. Za hodinu a půl už tu mám Rózinku," popsala Hanychová v dalším příběhu na sociálních sítích.

[chooze:article;value:551362]

Podělila se i o ukázku, jaká krásná gesta pro sebe s mužem dělají. "A takhle mi můj manžel připravil krb, aby stačilo jen škrtnout. Děkuju," sdílela dále Hanychová. Ona mu to s láskou oplatila a uvařila ptáčky.

Nejsledovanější videa roku: Nedvěd, Hanychová i Žilková a jejich životní etapy (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.