Hanychová řekla, jaké alimenty jí posílá Soukup. Nestačí nám to, postěžovala si

[chooze:gallery;value:33523]

Řada lidí si myslí, že mít potomka se známým mediálním magnátem je pořádná výhra. A to hlavně finanční. Influencerka a modelka Agáta Hanychová tyto domněnky ale popírá. "Dostávám výživné 4 000 korun měsíčně. Když dostáváte takovéto výživné a do toho stále řešíte žaloby, a právníci jsou opravdu drazí, tak si potom musíte spočítat, zda půjdete nakoupit, nebo si vezmete právníka," svěřila se Hanychová portálu Expres.cz.

Jestli bude dostávat od otce malé Rozárky více, není zatím jasné. "Částka 4 000 korun je po předběžném rozhodnutí. Soud teprve bude, čekám na něj," upřesnila pro TN.cz Agáta Hanychová. A právě ten může vše změnit.

[chooze:article;value:536972]

Boj o výživné může zkomplikovat finanční situaci toho, kdo pečuje po rozvodu o děti. Toto opatření řeší vše, co se týká chodu rodiny a nesnese odkladu, tedy i hrazení výživného nebo péči o děti. Ten, kdo o předběžné opatření žádá, musí soudu dokázat, že jeho situace vyžaduje neprodlené řešení.

Agáta Hanychová má tři děti se třemi muži. S bývalým hokejistou a současným manželem Miroslavem Dopitou má nejstaršího syna Kryšpína, exmanželovi herci Jakubovi Prachařovi porodila dceru Miu a loni v dubnu přivedla na svět Rozárku, jejímž otcem je Jaromír Soukup.

Obrovská potupa pro Harryho a Meghan. Stali se losery roku 2023 (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.