Hanychová se bála o svůj život: Soukupovi jsem radši vše odkývala, tvrdí

[chooze:gallery;value:29863]

Spory Hanychové a Soukupa o dceru Rozárku už byly neúnosné. Podle influencerky je ale vše u konce, celá situace ji tak vysilovala, že bývalému odkývala vše, co chtěl. "Já jsem podepsala něco, co není výhodné pro mě ani pro mé děti, ani pro nikoho, ale vzhledem k tomu, abych těm dětem neumřela a nebyla dále deptaná a pranýřovaná, tak jsem to podepsala," prozradila Hanychová TN.cz.

Jaké jí Soukup nabídl výživné pro Rozárku i jak bude probíhat střídavá péče, si Hanychová ale chtěla nechat pro sebe. "Ne, na podmínky pana Soukupa se zeptat nemůžete, to ne," reagovala influencerka. Podle ní se však určitě o vstřícný krok ze strany televizního magnáta nejedná. "Ne, to určitě ne," doplnila. Soukup na dotazy TN.cz vůbec nereagoval.

[chooze:article;value:548043]

Prachař se na nabídku příměří prý vůbec neozval. "S jedním otcem to mám podepsané, ale druhý otec Jakub Prachař se mi vůbec neozval. Tak nevím, jestli soudy budou pokračovat. Jestli se mi ozve, tak se mi ozve, jestli se mi neozve, tak se mi neozve," dodala bývalá modelka.

O Velikonocích totiž učinila velkorysý krok a nabídla svým expartnerům, že přistoupí na všechny jejich podmínky, když skoncují s tahanicemi u soudů. "Milí tatínkové. Prosím, ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším. Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit. Píši vám veřejně, stejně jako veřejně probíhá spor," zveřejnila modelka na instagramu.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.