Hanychová si zoufá. Je v jednom kole a onemocněla jí dcera Rozárka

[chooze:gallery;value:34700]

​Bývalá modelka Agáta Hanychová neví, kde jí hlava stojí. Kromě kariéry influencerky se stará o domácnost, vaří a pečuje o tři děti. Její nejstarší syn Kryšpín se zotavuje po operaci nohy a teď prý onemocněla i její malá dcera Rozárka. "Dneska takových akcí... Ale malá nemocná a zdraví je na prvním místě," svěřila se tento týden Hanychová na instagramu.

Věděla však, že i tak před sebou má spoustu práce. "Jdu sebrat prádlo, vezmu hrábě na hračky a jdeme spát," popsala influencerka svým sledujícím. Podělila se ještě o těžkosti, kdy dcera nemohla usnout. "Už hodinu uspávám, miluju ten výhled," pronesla ironicky při pohledu na temný pokoj.

[chooze:article;value:556757]

Tentýž den se ale pokusila Rozárku rozveselit a pořídila jí krásnou hračku. "Tak tohle jsem dneska nemohla nechat v hračkářství. Moje dětství. Modrá tatrovka pro Rózu, ale uvidíme," předvedla pyšně Hanychová velký plastový náklaďák, který koupila.

Na vyčerpání si však modelka stěžuje už déle. To, že je na pokraji sil, poznal před časem i její manžel Miroslav Dopita a pokusil se ji rozveselit. "Když tvůj manžel pozná, že už padáš na držku," napsala Hanychová ke snímku s několika kyticemi, které dostala, a označila na něm Dopitu.

Podívejte se na nejsledovanější videa roku 2023: Hanychová, Nedvěd a jejich životní eskapády:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.