Hanychovou skolila nepříjemná nemoc. Dopita se synem zachránili situaci

[chooze:gallery;value:33484]

Podzimní sezóna plná chřipek a nachlazení se negativně podepsala i na Agátě Hanychové. "Tak holčičky, já ležím, protože mi není úplně dobře, ale vyležím to a večer dáme živák," slíbila bývalá modelka svým sledujícím v příběhu na instagramu.

Jenže ani odpočinek nepomohl a influencerce se lépe neudělalo. Hrozilo tak, že bude muset zklamat své fanynky a slíbený živý přenos na sociálních sítích zrušit. Naštěstí přispěchal její partner Miroslav Dopita, k němuž se modelka před necelými dvěma měsíci vrátila, a situaci zachránil.

[chooze:article;value:529484]

Společně se synem Kryšpínem vzali modelčinu povinnost na svá bedra. "Tak živák večer bude, ale vzhledem k mojí nemoci bude na Agáta family a bude ho mít Kryšpín s Miroslavem Dopitou," oznámila Hanychová.

Dopita tak dal jasně najevo, že svou přítelkyni podpoří v čemkoliv a že jejich opětovně slepená rodina dokáže fungovat i v krizových situacích. "Tak živák hotov," pochlubila se modelka pomocí od jejích dvou zachránců.

[chooze:article;value:528517]

Sama místo toho odpočívala a šla si dát vanu. "Když už nemáš sílu ani vyndat hračky," svěřila se Hanychová, že ji nemoc opravdu vysílila tak, že se ve vaně dokonce koupala s dětskými hračkami.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.